Loper.ferrenzo.nl Home

zondag 19 oktober 2008

Uitslag staat online

Ze zijn snel vandaag, de volledige uitslag staat al online. In totaal ben ik als 282ste geëindigd, de 58ste Nederlander en als 78ste binnen de M35 (35 tot 40 jaar) categorie. Nu de meeste frustratie over het einde verdwenen is, begin ik wel een beetje trots te worden.

Zie verder de pagina met de cijfers van mijn run. Mooi onderdeel is de grafiek van de 5 kilometer tijden. Ik heb de race behoorlijk vlak gelopen, maar aan het einde zit er een diepe dip in de snelheid. Daardoor ben ik boven de 3 uur uitgekomen. Jammer, maar de volgende keer beter...

1 opmerking:

Anoniem zei

Wauw, wat een tijd. Je mag met recht trots zijn. Zo te lezen ben je ook heel diep gegaan! Die sub 3 uur komt nog wel!

Gr. uit O'zaal

Een reactie posten