Loper.ferrenzo.nl Home

zondag 19 oktober 2008

Eindtijd - 3:00:30

Het zit er op, ik heb de finish gehaald. Volgens mij mag ik blij zijn met de tijd, maar oh wat waren die laatste kilometers zwaar. Verschrikkelijk zwaar. Tegen het einde van het Vondelpark, zo'n 2 kilometer voor de finish, trok ik het niet meer en heb ik gewandeld. Het draaide voor mijn ogen en ik was bang van mijn stokje te gaan. Daarna ben ik weer verder gegaan, maar de snelheid was er uit, het goede eraf. Als ik op mijn horloge terug kijk naar de tijden dan ging het alleen de laatste 3 kilometer slechter. Tot aan dat punt lag ik dik een minuut voor op schema. Uiteindelijk heb ik mijn ultieme doel niet gehaald, een snellere eerste marathon dan Lance Armstrong, maar echt ontevreden kan ik niet zijn.

Voor nu denk ik, dit nooit weer! Alles doet zeer, ik kan amper meer lopen. Mijn volgende wedstrijd wordt weer gewoon een halve marathon, die zijn makkelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten