Loper.ferrenzo.nl Home

zondag 10 augustus 2008

Nike Lunar Trainer

Nike heeft hele interessante nieuwe schoenen op de markt gebracht. Heel licht, goed dempend met weinig energie verlies, dit alles op basis van NASA schuim: De Nike Lunar Trainer. Een paar is naar me op weg vanuit Amerika. Ik wil proberen hier de marathon op te gaan lopen, of anders de lange afstanden in te trainen. Als dat niet gaat omdat ze bijvoorbeeld niet goed passen, dan neem ik ze als vrijetijds schoenen. Ik kan niet wachten...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar heb jij ze besteld?
Ben zeer benieuwd naar jouw ervaringen!

Thimo Jansen zei

Ik had ze besteld bij http://www.runningwarehouse.com/.

De schoenen zijn, voor mij, helaas niet perfect. Positief: Ze zijn super licht en stabiel, met een heerlijk direct grondcontact, maar minder last van pijnlijke voeten na 30+ km dan met bijvoorbeeld de zachte Vomero's. Negatief: De schoenen zijn om de leest van de Nike Free gemaakt, iets gekromd. Daardoor schuren de kleinste tenen iets meer tegen de buitenkant aan en krijg ik daar blaren. Voor de marathon had ik een nog een set in een halve maat groter gekocht, maar dat mocht ook niet baten.

Ik ben erg genieuwd naar de Lunaracer, die lijkt rechter te zijn.

Een reactie posten