Loper.ferrenzo.nl Home

zaterdag 2 augustus 2008

Halve marathon

De afstand van de zaterdag-duurloop begint al aardig op te lopen. Vorige week viel het door de erg lage snelheid wat tegen, maar vandaag zat ik boven de halve marathon (21,1 kilometer). Ook de snelheid was meer dan prima met gemiddeld 4 min 57 bij een hartslag van 155.Heel precies weet ik niet hoe ver ik heb gelopen, want halverwege was de accu van mijn horloge leeg. Balen, het loopt meteen minder lekker, zonder feedback over de hartslag en snelheid. Het geeft wel aan hoe afhankelijk c.q. verslaafd ik aan dat ding ben geworden.De duurloop van vandaag heb ik weer verwerkt in mijn zaterdag-duurloop-grafiek, zie hieronder. Een grote sprong vooruit, het geeft beter aan waar ik nu sta dan de loop van vorige week. Wat minder goed opvalt in de grafiek is dat ik, zoals hierboven ook al stond, met een behoorlijk lage hartslag heb gelopen.

Voor komende week overweeg ik om het wat rustiger aan te doen. Afgelopen week heb ik 68 kilometer gelopen, op allerlei plekken voel ik 'dingen'. Wellicht is een week met wat minder lange en heftige training wel goed om te herstellen. Dan kan ik a.s. zaterdag er weer vol tegenaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten