Loper.ferrenzo.nl Home

maandag 14 juli 2008

Marathon

De kogel is door de kerk, de beslissing genomen: Ik ga op 19 oktober a.s. de Marathon van Amsterdam lopen.

De voorbereidingstijd is met drie maanden wat kort, het was de bedoeling om er een half jaar naar toe te trainen. Het alternatief is dat ik voor de halve ga en de hele marathon weer een jaar uitstel, maar door omstandigheden wordt het dan waarschijnlijk meteen twee jaar uitstel. En dat gaat al ruiken naar afstel.

Als offer laat ik een doel vallen: een eindtijd onder de 3 uur. Hoewel het in theorie nog mogelijk is, lukt het niet meer om daar volledig naartoe te trainen. Alle aandacht gaat nu uit naar het (uit)lopen van de 42,2 kilometers, het voorbereiden van de spieren en pezen op deze afstand en het verbeteren van de vetverbranding.

Volg me de komende drie maanden op mijn blog. Het worden een paar heftige maanden met een knaller als slot!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten