Loper.ferrenzo.nl Home

zondag 9 maart 2008

Geen CPC...

Over een week is de CPC, de halve marathon van Den Haag. Mijn startnummer is binnen, maar ik start niet. Voor dit weekend had ik gehoopt weer voldoende hersteld te zijn en had twee tests gepland. Eentje op zaterdag, een route van 8 kilometer. En als dat goed ging, op zondag nog een keer 14 of 15 kilometer.

Zaterdag ging het lopen op zich wel goed. De lichte pijn in mijn achillespees was er weer na ongeveer 3 kilometer, maar ik kon er wel mee doorlopen tot het einde. Dat zag er wel redelijk uit. Maar bij het uitwandelen schoot er een paar keer een flinke pijnscheut door de pees, als teken dat het toch echt niet goed zit. De test voor vandaag (zondag) heb ik maar niet meer gedaan, ik start niet in Den Haag en neem wat extra rust om te herstellen.

2 opmerkingen:

Pieter zei

Hee; leuke blog. Jammer voor je die blessure, maar bij achillesblessures kun je beter teveel rust houden dan te kort want dan duurt dat erg lang. Heb zelf wel de CPC gelopen (voor het eerst). De progressie die jij het afgelopen jaar maakte is overigens wel erg groot. Succes.

Thimo Jansen zei

Dank je. Vandaag heb ik 5 km zonder pijn gelopen, het lijkt er dus op dat ik weer verder kan!

Hoe ging de CPC bij jou, een goede tijd gelopen?

Een reactie posten