Loper.ferrenzo.nl Home

zondag 21 oktober 2007

1:25:26

Amsterdam Marathon, de halve afstand: 1 uur 25 minuten 26 seconden. Een verbetering ten opzichte van mijn oude PR van 5:44!

Zoals je eerder in dit BLOG kon lezen heb ik vanmiddag de halve marathon van Amsterdam gelopen. Vooraf was ik vrij ambitieus, voor de eerste kilometers had ik 4:10 in gedachten. Later zou ik wel zien of ik het vol zou houden, misschien afzakken naar 4:15 of 4:20. Achteraf gezien ben ik niet onder die tijd geweest. Op kilometer 14 voelde ik me nog zo fris dat ik bang was uitgerust bij de finish te komen. Op dat moment heb ik het gas ingedrukt en dat zie je terug in de grafieken. De versnelling heb ik maar drie kilometer volgehouden, toen was ik terug bij af. Maar het heeft wel een halve minuut winst gegeven en ik had bij de finish in ieder geval het gevoel dat ik alles had gegeven.

Wow, wat een tijd, wat een sportdag! Kamiel loopt een nieuw nationaal record en Kimi is kampioen in de F1!!! Oh ja, en Thimo heeft een nieuw PR gelopen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten