Loper.ferrenzo.nl Home

zondag 23 september 2007

Voorlopige tijd: 1:07:20

Het was warm, het was zwaar, maar de tijd is en blijft goed. Er zaten 1 uur, 7 minuten en 20 seconden tussen start en finish. Althans, gemeten met mijn eigen stopwatch. De officiƫle uitslag volgt later.

Met de sponsoring heb ik ongeveer 890 Euro opgehaald voor KWF. Het precieze bedrag is natuurlijk afhankelijk van de definitieve eindtijd en van de eindklassering. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe ontzettend gaaf ik het vind dat er zoveel mensen zoveel geld hebben ingezet. Onderweg was het een ontzettende stimulans om zo snel mogelijk te lopen. Dat heeft er alleen wel voor gezorgd dat ik een tikje te snel van start ben gegaan en daardoor de tweede helft van de loop behoorlijk tot ontzettend zwaar was. Het zij zo...

Een uitgebreider verslag en de definitieve uitslag volgt later. Volgens mij heb ik nog wel wat interessante grafieken met daarin de snelheid en hartslag te maken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten