Loper.ferrenzo.nl Home

woensdag 12 september 2007

Sponsoring en rust

Het gaat erg goed met de sponsoring voor de Damloop. Het was mijn doel om 250 Euro bij elkaar te lopen. Als het lukt de wedstrijd in 1 uur en 9 minuten te lopen, dan brengen we op dit moment al 500 Euro bij elkaar voor KWF Kankerbestrijding. Dat is helemaal fantastisch! Ik merk dat ik iedere keer weer erg vrolijk wordt als er een nieuwe aanmelding voor sponsoring binnen komt.

Wat me verbaast is dat dit bedrag bij elkaar wordt gebracht door slechts 11 sponsoren. Het is hartverwarmend om te zien hoe gul mensen geven. Maar tegelijk betekent dat ook dat er nog heel veel potentiƫle sponsoren zijn die nog niet hebben gereageerd op mijn oproep. Het is leuk om mee te doen en kleine(re) bedragen zijn ook van harte welkom. Dus mocht je twijfelen, aarzel niet langer en geef je vandaag nog op: thimo.jansen@gmail.com!

JRecruit - J2EE SpecialistsDaarnaast een warm welkom voor de eerste bedrijfssponsor: JRecruit. JRecruit doet aan werving en selectie van personeel, met een focus op Java en J2EE. Ze richt zich op de Nederlandse en Britse markt.

Logboek

Met het lopen gaat het even wat minder. Sinds het begin van afgelopen weekend voel ik zo af en toe lichte steken in beide achillespezen. Dit duidt op overbelasting. Om een blessure te voorkomen neem ik nu wat extra rust, sinds het weekend heb ik niet meer getraind. Waarschijnlijk probeer ik het eind deze week nog een keer voorzichtig. Het belangrijkste is dat het niet zo erg fout gaat dat de wedstrijd in gevaar komt...

1 opmerking:

Unknown zei

Hiervoor heb ik altijd op Asics gelopen. Dit weekend heb ik toevallig ook Vomero's gekocht bij mijn loopwinkel. Ik ging echter voor de Pegasus maar deze was niet in mijn maat op voorraad. De Vomero zat echter erg lekker, ik voelde echter wel gelijk druk op de achillespezen. Bij thuiskomst even gegoogled op Nike Vomero en hier kwam ik een forum tegen met veel mensen die achillespees blessures hadden opgelopen van de Vomero.Misschien moet je eens een andere schoen proberen.

Een reactie posten