Loper.ferrenzo.nl Home

zaterdag 11 augustus 2007

Zware benen

Gisteravond heb ik lekker op de bank gezeten met de laptop op schoot en een biertje binnen handbereik. Het biertje smaakte goed, dus er volgden er nog een paar. Het werden er genoeg om er in ieder geval voor te zorgen dat ik vandaag het gevoel had dat er lood in mijn benen zat. De heftige interval training van eergisteren en de tocht op de Nike Free's zal ook niet geholpen hebben...

Het weer was wel erg goed en er waren gezellig veel lopers op pad. Ik heb de geplande 55 minuten uitgebreid naar 60 en er twee standaard rondjes Sloterplas van gemaakt. De ronde tijden waren respectievelijk 30:05 en 30:00. Dat viel me niet tegen. Tijdens het lopen had ik het gevoel dat ik ingehaald zou gaan worden door bejaarden met rollators. Het schema:

  • 50 min in D1
  • 5 min in D2
Voor morgen staat er een 100 min D1, 5 min D2 op het programma. Heftig. Ik twijfel of ik dit ga lopen. Ik voel hier en daar wat pijntjes tijdens het lopen en wellicht is het beter rust te houden. Het is alleen wel een erg makkelijke uitweg. Misschien doe ik er het beste aan wel te gaan lopen, maar de tocht in te korten. Ik slaap er nog een nachtje over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten