Loper.ferrenzo.nl Home

woensdag 15 augustus 2007

Geen blessure

Het goede nieuws is dat ik de afstand van afgelopen zondag geen blessure heb overgehouden. Voor de zekerheid had ik het zondag rustig aan gedaan en extra op mijn houding gelet en gisteren een extra rustdag genomen. Er leek een trend te zijn, dat op een extra lange training een blessure volgde. Maar bij deze is de trend doorbroken!

Hieronder probeer ik ook een iets andere opzet voor mijn logboek. Dit is beknopter en geeft een betere weergave van wat ik heb gedaan en wat goed en minder goed ging. Ik speel nog wat met de format.

Logboek

Schema
 • 50 min D1
 • 3 x 2 min versnellen naar D2
Gelopen
 • 52 min 30 D1
 • 3 x 3 min versnellen naar D2
 • Afstand: n.b.
 • Snelheid: n.b.

Ervaring
 • Geen blessure opgelopen
 • Lekker avondweer met een toefje regen
 • Hartslagmeter weer betrouwbaar, na vervangen van batterij
 • Niet gemotiveerd
 • Veel lucht in darmen door weinig slaap en veel inspanning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten