Loper.ferrenzo.nl Home

dinsdag 21 augustus 2007

Egmond and Amsterdam, here I come

Na de Damloop van 23 september a.s. staan de volgende twee wedstrijden alweer op de agenda. Zonet heb ik me ingeschreven voor de halve marathons van Amsterdam en Egmond. In beide wedstrijden heb ik erg veel zin. De eerste, Amsterdam, omdat ik er mijn PR aan wil scherpen en Egmond omdat het zo'n fantastische wedstrijd is. Zie de kolom hiernaast voor de data.

Logboek

Na zware benen volgen lichte benen. Het lopen ging heerlijk, de training ging erg snel voorbij. Het regende de hele tijd lichtjes. Dat is lekker voor de afkoeling. Gelukkige regende het weer niet zo hard dat het het lopen zwaar maakt.

Schema
  • 6 x 1000 meter
    elke interval eindigen in D2, D3
Ervaring
  • Lichte benen
  • Heerlijk weer, niet te warm of te koud, met lichte regen
  • Goede inspiratie opgedaan
  • Het ging zo snel voorbij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten