Loper.ferrenzo.nl Home

dinsdag 17 juli 2007

Start van het schema

Eindelijk weer een loopschema opgepakt. Sinds de geboorte van onze Stef in december ben ik een stuk minder gaan lopen. Mijn laatste wedstrijd was de halve van Egmond in januari. Daarna gemiddeld eens per twee weken de deur uit gegaan. En dat knaagt...

De Damloop van 23 september is nu het doel. Het is de bedoeling toekomstige wedstrijden te lopen voor de stichting Lopen voor het leven, om geld op te halen voor de KWF Kankerbestrijding. Ik kijk er naar uit en heb er erg veel zin in.

Mijn hardloopschema komt, zoals gebruikelijk, van hardloopschema.nl. Voor vandaag was het programma als volgt:

  • 45 minuten D1
  • 5 minuten D2
Het lopen ging lekker, ondanks het gebrek aan training kon ik een aardig tempo aanhouden, zonder dat de hartslag teveel opliep. Donderdag de volgende training.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten