Loper.ferrenzo.nl Home

dinsdag 24 juli 2007

Rondje Sloterplas

Officieel had ik gisteren moeten lopen, maar het regende de hele avond. Noem het een gebrek aan motivatie, ik noem het een gebrek aan regen afstotende kleding. Daarom de training naar vandaag doorgeschoven:

  • 50 min in D1
  • 15 min in D2
Het is uiteindelijk 63 minuten in totaal geworden. Het ging best goed, het tempo was niet verkeerd. Alleen lukte het niet een constante snelheid aan te houden. Iedere keer schoot de hartslag weer uit boven wat eigenlijk de bedoeling was. Een hoger tempo loopt lekker, dan is het wel eens lastig je in te houden.

Meestal loop ik rondjes om de Sloterplas, bij ons in Amsterdam Slotermeer. De rondjes zijn vrij eenvoudig naar wens en behoefte langer en korter te maken en af te wisselen met steile heuvels en viaduct overgangen. Daarnaast loopt het vrij rustig, ver weg van het meeste verkeer. Een rondje dat ik vrij veel loop en wat hieronder is uitgetekend is 6,15 km lang. Vandaag heb ik er twee van gelopen in resp. 32 en 31 minuten. Het startpunt ligt bij de groene stip en ik loop altijd met de klok mee. De weg van huis naar het groene punt is iets meer dan een kilometer, mooi voor het in- en uitlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten